Stoma- & Verzorgingsmaterialen

 

Deze pagina bevat alle producten die te maken hebben met het stoma kanaal.

 
MediLime Stoma meetkatheter

MediLime Stoma meetkatheter

» Meer lezen

Vanwege de uitgebreide MediLime Tummy maatvoering is er voor bijna elke patiënt een passende Tummy te vinden. Om tot een juiste maatvoering van de Tummy button te komen, dient het stomakanaal eerst opgemeten te worden met de MediLime Stoma meetkatheter.
 Eigenschappen:

TumTummy

TumTummy

» Meer lezen

De TumTummy is gemaakt van zacht katoen en is een prachtig alternatief voor het medische gaasje dat vaak wordt gedragen onder een Tummy button, PEG-sonde of Gastrostomiekatheter. De TumTummy beschermt de buikhuid perfect. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, bijvoorbeeld: uiltjes, vlinders, schaapjes, vogeltjes, hartjes, auto's, prinsesjes en aapjes.

 

MediLime Silicone Stoma Plug set

MediLime Silicone Stoma Plug set

De MediLime Silicone Stoma Plug sets zijn ontworpen voor noodgevallen om te voorkomen dat stoma's sluiten wanneer een gastrostomie katheter of button eruit is gevallen. Het kan gebruikt worden als hulpmiddel voor het tijdelijk afsluiten van het stoma.
De sets zijn beschikbaar in 2 verschillende lengtes en verschillende French maten voor het geval dat het stoma al is begonnen met sluiten en de momenteel gebruikte French maat niet meer past bij het stoma. Elke plug is individueel verpakt en geschikt voor eenmalig gebruik.
Voordelen:

 
 
 

Hulpmiddel voor het tijdelijk afsluiten van het stoma