Glijmiddel

 

Om het vervangen van voedingskatheters soepel te laten verlopen kan er glijmiddel op waterbasis worden gebruikt. Voor de wisseling van een voedingskatheter is één sachet glijmiddel op waterbasis van 2,7 gram voldoende. Daarnaast hebben wij ook siliconenspray in ons assortiment, deze spray kan gebruikt worden voor het wisselen van polyurethaankatheters. Er worden verschillende soorten glijmiddel geleverd, namelijk: Per sachets; Spuiten; Tubes; Sprays.

 
Glijmiddel OptiLube Active op waterbasis

Glijmiddel OptiLube Active op waterbasis

OptiLube Active glijmiddel is een steriel glijmiddel met een plaatselijke verdoving (lidocaïne 2%) en antiseptica (chloorhexidinegluconaat 0,25%). OptiLube Active is beschikbaar in zowel 6ml en 11ml voorgevulde injectiespuiten. De injectiespuiten zijn allemaal apart verpakt in een steriele verpakking.

Op waterbasis met lidocaïne

Glijmiddel OptiLube op waterbasis

Glijmiddel OptiLube op waterbasis

Om het vervangen van voedingskatheters soepel te laten verlopen kan er glijmiddel op waterbasis worden gebruikt. Voor de wisseling van een voedingskatheter is één sachet glijmiddel op waterbasis van 2,7 gram voldoende. Er worden verschillende soorten glijmiddel geleverd, namelijk: Per sachets; Spuiten; Tubes.

Glijmiddel OptiLube Reach op waterbasis

Glijmiddel OptiLube Reach op waterbasis

OptiLube Reach glijmiddel heeft door de speciale tube een hogere nauwkeurigheid qua afgifte van de gelei. OptiLube Reach is wateroplosbaar, PH evenwichtig en is een steriel glijmiddel.

Op waterbasis met een unieke long reach mondstuk