Accessoires voor voedingskatheters

 
 
MediLime ENFit drainagezakken

MediLime ENFit drainagezakken

Nieuw in het assortiment zijn drainagezakken met ENFit aansluiting die zijn geschikt voor het hevelen van de maag. De zakken zijn gemaakt van zacht en soepel materiaal en verkrijgbaar in diverse inhoudsmaten. Door de ENFit aansluiting zijn ze uniek in de markt.

Drainagezakken voor hevelen van de maag

MediLime Silicone Stoma Plug set

MediLime Silicone Stoma Plug set

De MediLime Silicone Stoma Plug sets zijn ontworpen voor noodgevallen om te voorkomen dat stoma's sluiten wanneer een gastrostomie katheter of button eruit is gevallen. Het kan gebruikt worden als hulpmiddel voor het tijdelijk afsluiten van het stoma.
De sets zijn beschikbaar in 2 verschillende lengtes en verschillende French maten voor het geval dat het stoma al is begonnen met sluiten en de momenteel gebruikte French maat niet meer past bij het stoma. Elke plug is individueel verpakt en geschikt voor eenmalig gebruik.
Voordelen:

 
 
 

Hulpmiddel voor het tijdelijk afsluiten van het stoma

PH Test strips

PH Test strips

Deze pH Test strips voor zuurgraad meting worden gebruikt voor het testen van het vocht wat je opzuigt na het plaatsen van een button of neusmaagsonde. Het doel is dat je zeker weet of de button of neusmaagsonde goed in de maag geplaatst is. 
Kenmerken:

PH Indicator strips voor zuurgraad meting

Klemmetjes

Klemmetjes

Cobra Medical levert klemmetjes voor voedingskatheters in diverse soorten en maten. Zo zijn er klemmetjes die om de tube van de voedingskatheter geklemd worden al dan niet met zij-inkepingen en klemmetjes die los om de tube geklemd worden.

Fresenius Huidplaatje

Fresenius Huidplaatje

Het Fresenius Huidplaatje15 Fr katheter is geschikt voor elke 15 Fr voedingskatheter, en het Fresenius Huidplaatje 9 Fr katheter is geschikt voor iedere 9 Fr voedingskatheter. 

Fresenius Huidplaatje

Nutricia 357-serie huidplaatjes

Nutricia 357-serie huidplaatjes

Deze fixatiedisk is leverbaar in 10Fr en te gebruiken voor diverse voedingskatheters.

Nutricia 357-serie huidplaatjes

G-Tubehouder Nelmed

G-Tubehouder Nelmed

De Nelmed tubehouder is bij uitstek geschikt om verschillende soorten tubes om het middel vast te houden. De tube holder voorkomt trekken aan de tube, en houdt de tube op zijn plaats.
Het zachte flanellen gedeelte is wasbaar en uitklapbaar. Deze tubehouder van Nelmed is verkrijgbaar in twee verschillende maten en verstelbaar met klittenband.

G-Tubehouder Nelmed