Drainage urologie

 

Deze Direct Puncture Drainage Sets van Allwin Medical wordt gebruikt voor percutane nefrostomie na de 'directe punctie' techniek. Deze procedure vindt plaats bij hydronefrose. De Direct Puncture Drainage Set kan tevens worden gebruikt voor de drainage van cysten en abcessen. 

De ureteral stents zijn geschikt voor het tijdelijk draineren van urine, bijvoorbeeld bij een niertransplantatie. U kunt bij Cobra Medical tevens terecht voor een PTCD-drainage set.

 
Direct puncture drainage sets

Direct puncture drainage sets

Deze Direct Puncture Drainage Set van Allwin Medical wordt gebruikt voor percutane nefrostomie na de directe punctie techniek. Deze procedure vindt plaats bij hydronefrose. De Direct Puncture Drainage Set kan tevens worden gebruikt voor de drainage van cysten en abcessen. De katheter wordt op een trocar-naald geplaatst, recht gevormd en dan direct door een incisie in de huid geïntroduceerd.
Met deze Direct Puncture Drainage Set is dilatatie niet meer nodig, waardoor voerdraden en fascial dilators niet meer gebruikt hoeven worden. Deze set is uitgerust met stop-cock. 

Ultima direct puncture drainage set

Ultima direct puncture drainage set

De Ultima Direct Puncture Drainage Set wordt gebruikt voor percutaneous nefrostomie. Deze procedure vindt plaats bij een verwijd urine opvangsysteem of een verwijd nierbekken; hydronefrose. Deze Ultima Direct Puncture Drainage Set kan tevens gebruikt worden bij drainage van een cyste of een abces. De katheter wordt op een trocar-naald geplaatst, recht gevormd en dan direct door een incisie in de huid geïntroduceerd.
Met deze Ultrima Direct Puncture Drainage Set is dilatatie niet meer nodig, waardoor voerdraden en fascial dilators niet meer gebruikt hoeven worden. Deze set is uitgerust met stop-cock.

Ureteral Stents

Ureteral Stents

De Allwin Ureteral Stents zijn stents voor de ureter om urine van de nier naar de blaas te laten lopen. Door obstructie van de ureter kan het zijn dat de urine niet meer naar de blaas kan lopen. Deze Ureteral Stent van Allwin is speciaal bedoeld voor tijdelijke drainage van urine bij een niertransplantatie. 
 

Percutaneous Transhepatic Cholangiography Drainage

Percutaneous Transhepatic Cholangiography Drainage

Op het gebied van Percutaneous Transhepatic Cholangiography Drainage hebben wij zowel complete kits als losse PTCD-katheters van Allwin Medical in ons assortiment. Deze procedure wordt uitgevoerd om drainage van gal te bewerkstelligen, door de huid heen. 
Complete set voor percutane drainage, bestaande uit:

 
Er is ook een Percutaneous Transhepatic Cholangiography Drainage set met Lunderquist voerdraad beschikbaar.