BIP HistoCore Disposable Biopsy Gun

 

De disposable HistoCore biopsy gun van BIP is zowel automatisch als semiautomatisch te gebruiken. Deze lichtgewicht met één hand te bedienen gun heeft een zeer krachtig schietmechanisme die te vergelijken is met de reusable guns. De gun heeft een zeer scherpe en extreem korte tip.

 
Biopsie Gun & Naald HistoCore

Biopsie Gun & Naald HistoCore

De disposable biopsy gun HistoCore van BIP is een steriel biopsie instrument voor histologische biopsieprocedures in zacht weefsel, de zogenaamde core biopsie.
Dankzij de beschikbaarheid van een groot aantal verschillende maten naalden kan het instrument worden gebruikt voor biopsies in ieder soort zacht weefsel.
De HistoCore is ook verkrijgbaar met een pre-attached Coaxial Cannula.
 

Biopsie Gun & Naald met Coaxiale Cannula HistoCore

Biopsie Gun & Naald met Coaxiale Cannula HistoCore

De BIP disposable biopsy gun HistoCore is een steriel biopsieinstrument voor histologische biopsieprocedures in zacht weefsel, de zogenaamde core biopsie. De coaxiaalnaald zit voorgemonteerd op de HistoCore en is met één hand los te maken. Hierdoor is het gebruiksgemak optimaal.
Er is ook een versie zonder pre-attached Coaxial Cannula verkrijgbaar.
 

Coaxial cannula HCC voor Histocore

Coaxial cannula HCC voor Histocore

De BIP coaxiale canule HCC dient als een geleide canule voor het uitvoeren van een aantal biopsieën op hetzelfde orgaan met minimale trauma. Het bestaat uit twee delen, een buitenste canule met een handvat en een binnenste mandrin met een extreem scherpe, symmetrische trocar tip. De BIP coaxiale canule HCC is speciaal ontworpen voor gebruik met de BIP-HistoCore® System en biedt de volgende voordelen:
 • Minimaal trauma.
• Snel herstel van een laesie.
• Minimaal risico op cel verplaatsing.
• Eenvoudige penetratie van dichte weefsel via een speciale rand.

Coaxial cannula HCC voor Histocore