Accessoires Angiografie

 
 
Destination® Guiding Sheath

Destination® Guiding Sheath

De Destination® Guiding Sheaths van Terumo kunnen gebruikt worden als guiding sheath of als introducer sheath. De Guiding Sheath is zeer flexibel, gemakkelijk in te brengen en beschermd tegen kinken. De met PTFE beklede binnenkant minimaliseert frictie, en zorgt voor een soepele doorgang van apparaten door de Guiding Sheath. De met zorg ontworpen tip van de Destination Guiding Sheath beschadigt het weefsel zo min mogelijk. 
Op de tweede afbeelding ziet u de 'Multipurpose'- vorm van deze Guiding Sheath.

Guidewires Terumo

Guidewires Terumo

De Guidewires Terumo zijn standaard guide wires. Deze hydrofiele voerdraden van nitinol zijn ideaal voor een angiografie. Hierbij worden met contrastvloeistof bloedvaten in beeld gebracht.

Introducer Kit met Sheath, Dilator & Guidewire

Introducer Kit met Sheath, Dilator & Guidewire

Deze Introducer Kit met Sheath, Dilator & Guidewire van Terumo is uitgevoerd in verschillende maten en wordt gebruikt bij een een dilatatie, eventueel met stentplaatsing, van een slagader. Aan de kleur is gemakkelijk te herkennen welke binnendiameter de introducer kit heeft; iedere maat is uitgevoerd in een andere kleur. Deze introducer kit is uitgerust met een klep, voor zo min mogelijk bloedverlies.
De Introducer Kits van Terumo zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Mocht u een andere uitvoering of maat nodig hebben, kunt informatie bij ons opvragen.