Voerdraden

 

Voerdraden worden gebruikt bij diverse endoscopische procedures waaronder ERCP's, oprekkingen, het plaatsen van sondes en het plaatsen van stents. Guidewires zijn hulpmiddelen bij allerlei bijzondere verrichtingen op de afdeling endoscopie. 

 
Lunderquist Guidewire

Lunderquist Guidewire

» Meer lezen

De Lunderquist Voerdraad wordt gebruikt om extra ondersteuning te bieden tijdens niet-vasculaire procedures. Deze Lunderquist Guidewire is zeer stevig. 
Eigenschappen van de Lunderquist Guidewire:

Bavarian Guidewires Medi-Globe

Bavarian Guidewires Medi-Globe

De hydrophil teflon gecoate nitinol voerdraden zijn te verkrijgen met een standaard en een soft tip. Deze Bavarian GuideWire is reusable en kan in de autoclaaf. 

EasyPass Guidewires Medi-Globe

EasyPass Guidewires Medi-Globe

De EasyPass voerdraad is uitgerust met een superflexibele 8 cm lange distale tip, die hydrofiel en zeer radiopaak is. De nitinol voerdraad is voorzien van een teflon mantel, die tijdens een sfinterotomie kan blijven zitten.
De EasyPass voerdraad is disposable, in tegenstelling tot de ‘Bavarian Wires’ (de GGW-serie), die in de autoclaaf mogen.

Standard Guidewires Medi-Globe

Standard Guidewires Medi-Globe

De Standard Guidewires van Medi-Globe zijn speciaal ontwikkeld voor endoscopische procedures die het gebruik van een voerdraad nodig achten. Dit type voerdraad is niet van toepassing voor sfincterotomie.

Nitinol Guide Wire

Nitinol Guide Wire

» Meer lezen

Kenmerken Nitinol Guide Wire: