Hemostase

 

Hemostase of hemostasis is het stelpen van een bloeding. Om een chirurgische ingreep te laten slagen, is het van belang het bloeden te kunnen stoppen. Bij Cobra Medical kunt u terecht voor fibrinenaalden, hemostasis probes, een bandligator en injectranaalden voor hemostase van Medi-Globe. 

 
Fibrine Naalden

Fibrine Naalden

Met de Fibrine Naalden van Medi-Globe kan fibrinogeen of trombine aan worden gebracht om het bloedstollingsproces te versnellen. Deze fibrinenaalden hebben een dubbel lumen, en zijn uitgerust met een verwijderbare veiligheidsdop. De Fibrine Naalden van Medi-Globe geven dus de mogelijkheid om met twee componenten te injecteren. De naald heeft een 15° beveled uiteinde. 

Cobra Injectra Naalden

Cobra Injectra Naalden

Cobra Injectranaalden zijn speciaal vervaardigd om vloeistoffen te injecteren. Deze Injectienaald kan bijvoorbeeld gebruikt worden om een poliep gemakkelijker te kunnen verwijderen. De arts spuit dan vloeistof onder de tumor, waardoor deze omhoog komt. Daarnaast kan een injectranaald van Cobra Medical worden gebruikt om lijm te injecteren met als doel een bloeding te stoppen. Deze Cobra Injectranaald is te bestellen in verschillende maten en lengtes.

Injectranaald voor Colonoscopy

Injectranaald voor Colonoscopy

De Injectranaald voor Colonoscopy is een injecteernaald die wordt gebruikt om vloeistoffen te injecteren. Om een poliep gemakkelijker te kunnen verwijderen, kan er vloeistof onder worden gespoten. Tevens kan een injectranaald van Medi-Globe worden gebruikt om lijm te injecteren met als doel een bloeding te stoppen. Deze Injectienaald van Medi-Globe is uitgerust met een uniek locksysteem, waardoor de arts de handen vrij heeft om te injecteren. Verkrijgbaar in verschillende diameters, lengtes en naaldlengtes.

Injectranaald voor Gastroscopy

Injectranaald voor Gastroscopy

De Injectranaald voor Gastroscopy is een injecteernaald die wordt gebruikt om vloeistoffen te injecteren. Om een poliep gemakkelijker te kunnen verwijderen, kan er vloeistof onder worden gespoten. Tevens kan een injectranaald van Medi-Globe worden gebruikt om lijm te injecteren met als doel een bloeding te stoppen. Deze Injectienaald van Medi-Globe is uitgerust met een uniek locksysteem, waardoor de arts de handen vrij heeft om te injecteren. Verkrijgbaar in verschillende diameters, lengtes en naaldlengtes.

ECO- Injectra naald voor Gastroscopy

ECO- Injectra naald voor Gastroscopy

Deze Medi-Globe ECO-Injectra naald is een meer economische versie ten opzichte van de Injectranaald voor gastroscopy, omdat het veersysteem ontbreekt. Het voordeel van de ECO-Injectra naald is dat deze naald is voorzien van een metalen tip en daardoor kan de naaldpunt niet door de sheath prikken als die in een bocht ligt.

ECO-Injectra naald voor Colonoscopie

ECO-Injectra naald voor Colonoscopie

Deze Medi-Globe ECO-Injectra naald is een meer economische versie ten opzichte van de Injectranaald voor colonoscopie, omdat het veersysteem ontbreekt. Het voordeel van de ECO-Injectra naald is dat deze naald is voorzien van een metalen tip en daardoor kan de naaldpunt niet door de sheath prikken als die in een bocht ligt.

Medi-Globe Crown Clip

Medi-Globe Crown Clip

» Meer lezen

Sinds enige tijd levert Cobra Medical ook de Medi-Globe Crown Clips.
Deze hemostaseclips zijn verkrijgbaar in zowel 165 als 230 cm lengte.
De grote voordelen van deze hemostaseclips zijn: