Expandable Stents Endoscopie

 

De Expandable Stents voor Endoscopie worden geplaatst bij vernauwingen in het GI-traject. Voor ieder gedeelte in het GI-traject is een geschikte stent verkrijgbaar. De wanden van de stent worden automatisch naar buiten geduwd, waardoor de stent altijd past. De uiteinden van de Expandable Stents van Leufen zorgen ervoor dat ze op de juiste plaats blijven zitten.

 
Oesophagus Self Expandable Stent - wire woven design

Oesophagus Self Expandable Stent - wire woven design

De self-expandable AIX Oesophagus Stents van Leufen zijn gemaakt van nitinol. Dit materiaal met 'memory effect' zorgt ervoor dat de stentwanden naar buiten worden geduwd, zodra de stent op de juiste positie is geplaatst. Deze radiale kracht van nitinol en het speciale design van de uiteinden voorkomen migratie van de slokdarm stent.
De AIX-stents zijn voorgeladen op een nieuw, herlaadbaar introductiesysteem. Hierdoor kan de positie van de stent tijdens plaatsing worden gecorrigeerd. Het 'over-de-voerdraad' introductiesysteem heeft een diameter van 8 mm en een lengte van 700 mm. Het systeem is geschikt voor gebruik met een 0.035 inch voerdraad.

Pancreatic Duct - laser cut design

Pancreatic Duct - laser cut design

Deze laser-cut Pancreatic Duct stent is voorgeladen op een nieuw TTS (door-de-scope) introductiesysteem met een doorsnede van 5 French. Het speciale laser-cut design van de Pancreatic Duct Stent garandeert een nauwkeurige handling en zorgt ervoor dat bij plaatsing de stent niet verkort. Deze stent voor de alvleesklier is uitgevoerd zonder siliconen coating. Het transparante materiaal van de nieuwe introductieset draagt hier ook aan bij.

Biliary Duct - wire woven design

Biliary Duct - wire woven design

De self-expandable Biliary Duct Stent is gemaakt van nitinol. Dit materiaal met 'memory effect' zorgt ervoor dat de stentwanden naar buiten worden geduwd, zodra de stent op de juiste positie is geplaatst. Door de radiale kracht van het materiaal blijft de stent in de galwegen perfect zitten.
De Biliary Duct Stent heeft radiopaque, tantalum markers aan beide a-traumatische uiteinden en is aan de binnenkant voorzien van een laag hydrofiele coating.
De Biliary Duct Stent is voorgeladen op een nieuw, transparant introductiesysteem. Hierdoor kan de galstent heel precies worden geplaatst. 

Cardia Umbrella - wire woven design

Cardia Umbrella - wire woven design

Deze Cardia Umbrella Stent is speciaal ontworpen voor het overbruggen van tumorweefsel bij de overgang van de slokdarm naar de maag. Door het parapluvormige ontwerp aan het distale uiteinde wordt voorkomen dat de tumor zich in/over de cardia stent kan uitbreiden. Hierdoor wordt tevens irritatie aan de grote curvatuur aan de maag gereduceerd.
De slokdarm stent is voorgeladen op een nieuw, transparant introductiesysteem. Hierdoor kan de stent heel precies worden geplaatst en kan de positie van de stent, indien nodig, gecorrigeerd worden. Het herlaadbare, 'over-de-voerdraad' introductiesysteem heeft een diameter van 8 mm en een lengte van 700 mm. Het systeem is geschikt voor gebruik met een 0.035 inch voerdraad.

Colon AIX stents

Colon Stents worden geplaatst bij vernauwingen in de dikke darm en in het rectum. Er zijn twee verschillende modellen verkrijgbaar; een voor de dikke darm en het rectum, en een voor bij stenose in de dikke darm. Darm stents passen zich goed aan aan de peristaltiek in de dikke darm, door hun uitgekiende vorm.

Intestinal Duodenum Colon Stent - wire woven design

Intestinal Duodenum Colon Stent - wire woven design

De self-expandable AIX stent Intestinal Duodenum Colon is gemaakt van nitinol. Dit materiaal heeft een hoge radiale kracht, waardoor de eenmaal geplaatste stent prima op de juiste positie blijft zitten. De Intestinal Duodenum Colon Stent is heel flexibel en sluit daardoor goed aan op de anatomie van het duodenum en het colon.
De stent heeft radiopake, tantalum markers aan beide a-traumatische uiteinden en is voorgeladen op een nieuw, 'through-the-scope' introductiesysteem met een diameter van 3.3 mm en een lengte van 2300 mm. Het systeem is geschikt voor gebruik met een 0.035 inch voerdraad.