Cytology

 

Cytologie betekent 'leer van de lichaamscellen'. Met een cytologieborsteltje worden cellen verzameld, die in het laboratorium worden onderzocht op type en ziektebeeld. De cytologieborstels van Medi-Globe zijn ontworpen om cellen uit de longen, het maag-darmkanaal met de buikingewanden en de galwegen te verzamelen voor histologisch onderzoek. 

 
Colonoscopy Cytology Brushes

Colonoscopy Cytology Brushes

De Colonoscopy Cytology Brushes van Medi-Globe zijn uitgerust met een borstel aan de tip, waarmee cellen uit de darmen kunnen worden verzameld voor onderzoek naar type en ziektebeeld. De Colonoscopy Cytology Brushes hebben een afsluitbaar balletje aan het einde van de tip. Dit balletje beschermt de cellen bij het uittrekken van de cytologieborstel. 

Gastroscopy Cytology Brushes

Gastroscopy Cytology Brushes

De Gastroscopy Cytology Brushes van Medi-Globe zijn zeer geschikt om cellen te verzamelen uit het GI-traject en galwegen. Deze cellen worden tijdens cytologisch onderzoek onderzocht op type en ziektebeeld. De katheter is gemakkelijk te hanteren. De Gastroscopy Cytology Brushes beschikken over een afsluitbaar balletje aan het einde van de tip. Dit balletje dient om de cellen tijdens het uittrekken van de borstel te beschermen.
 
 

Sophexa Easy Cytology Brush

Sophexa Easy Cytology Brush

» Meer lezen

De Sophexa Easy Cytology Brush is ideaal voor het verzamelen van cellen, die voor cytologisch onderzoek onderzocht moeten worden op type en ziektebeeld. Deze cytologieborstel heeft een gemakkelijk hanteerbare katheter met borstels aan de tip, en een afsluitbaar balletje aan het einde van de tip. Deze cytologieborstel heeft een ergonomisch handvat.