Colonoscopie

 

Een colonoscopie is een procedure waarbij de darmen worden bekeken. Dan wordt een camera ingebracht en kunnen vanaf de anus bijvoorbeeld darmpoliepen worden opgespoord. 

 
Medi-Globe Colonoscopy Short

Medi-Globe Colonoscopy Short

» Meer lezen

Het Colonoscopy Short van Medi-Globe is een nog niet gebruikelijk artikel in Nederland. Gek genoeg is dit artikel in de ons omringende landen niet weg te denken op een endoscopieafdeling. Het gaat hierbij om een klein beetje privacy en comfort voor de patiënt. 
Het Colonoscopie Short heeft de volgende kenmerken:

Colon decompressiekatheter

Colon decompressiekatheter

De Colon Decompressiekatheter van Medi-Globe is in verschillende diameters te verkrijgen. Deze catheter wordt gebruikt om de darmen te ontluchten, als dit door obstructie niet mogelijk is. De katheters worden los verkocht en als set, inclusief voerdraad. Deze Colon Decompressiekatheter is tevens zeer geschikt voor een inspectie van de darmen. 

Klysmakatheter voor de Dunne Darm

Klysmakatheter voor de Dunne Darm

Deze Klysmakatheter voor de Dunne Darm van Allwin wordt gebruikt voor het toedienen van vloeistof om de darm mee te spoelen. Deze Katheter voor de Dunne Darm heeft een ronde tip voor een a-traumatische introductie. De Small Bowel Enema Catheters zijn gemaakt van zacht, radiopaque materiaal. De Klysmakatheter voor de Dunne Darm is gemakkelijk in te brengen.