FlexiBite

 

Cobra Medical levert diverse biopsiesystemen van Medi-Globe, waaronder een hot biopsy forceps. De biopteuren van FlexiBite zijn disposable tangen. De biopsietangen zijn verkrijgbaar met een krokodillenbek of een gladde, ovale bek en tot slot kan er gekozen worden voor een versie met of zonder spike. Speciale biopteuren zijn er van 120 cm lang. Deze zijn tevens zeer geschikt voor een bronchoscopie. 

 
Flexibite Biopsy Forceps met gecoate metalen spiraal

Flexibite Biopsy Forceps met gecoate metalen spiraal

De Biopsy Forceps met gecoate metalen spiraal is een flexibele biopsy forceps, die beschikt over een grote bekopening. Deze biopteur van Medi-Globe geeft controle tijdens het nemen van het biopt en maakt het tangentiaal aansnijden van biopten gemakkelijker. De Biopsy Forceps Flexibite is ook met spike verkrijgbaar. Uitgevoerd met geoate metalen spiraal.
 

Flexibite Biopsy Forceps standaard

Flexibite Biopsy Forceps standaard

De Biopsy Forceps Standard is een uitstekende biopteur, die voor contole zorgt tijdens het nemen van een biopt. Deze biopteur vergemakkelijkt het zogenaamde tangentieel biopteren. De Biopsy Forceps van Medi-Globe beschikt over een grote 'bek' opening en is tevens verkrijgbaar met spike. 

FlexiBite Jumbo

FlexiBite Jumbo

De Biopsy Forceps Flexibite Jumbo is een uitstekende biopteur, die voor contole zorgt tijdens het nemen van een biopt. Deze biopteur vergemakkelijkt het zogenaamde tangentieel biopteren. De Biopsy Forceps van Medi-Globe beschikt over een twee keer zo grote 'bek' opening dan de kleinere modellen en is tevens verkrijgbaar met spike. Iedere Flexibite is uitgevoerd met markeringen, waardoor deze biopteur beter te zien is tijdens de procedure. 
 

Flexibite Biopsy Forceps 120 cm

Flexibite Biopsy Forceps 120 cm

De Flexibite Biopsy Forceps is een korte biopsy forceps die zowel voor een bronchoscopie als voor een gastroscopie geschikt is. Bij een biopsie wordt met een dikke naald een stukje weefsel uit bijvoorbeeld de longen gehaald. De Flexibite Biopsy Forceps van Medi-Globe geeft controle tijdens het nemen van het biopt en maakt het tangentiaal aansnijden van biopten gemakkelijker. Deze biopteur van Medi-Globe is soepel en is uitgevoerd met een gecoate metalen spiraal. 

Flexibite "Hot" Biopsy Forceps

Flexibite "Hot" Biopsy Forceps

De Hot Biopsy Forceps with coated metal spiral is een flexibele biopsy forceps met een ovale, scherp getande bek. Hiermee kunt u precies en schoon een biopt nemen. Het bijzondere van deze Hot Biopsy Forceps is dat het wegbranden van kleine poliepen ook mogelijk is.
Deze biopteur is compatibel met alle Olympus elektro-surgical generatoren. Uitgevoerd met geoate metalen spiraal.